RSA kurs-check!

 
Hejsan svejsan :)
 
Idag har vi varit på responsible service of alcohol kurs. Det är något man måste ha gjort innan man får servera alkohol här nere på barer och restauranger. Va lite nervös över hur det skulle vara att göra en kurs på engelska men det gick helt okej.. fattade väl inte riktigt allt men tillräckligt för att klara "provet" i allafall ;) Skönt att ha den gjort nu så att vi kan börja söka jobb.
Tanken är väl att vi ska börja söka lite imorgon , dock ska det bli otroligt varmt så stranden lockar mer ;)
 
Igår kväll va vi iväg på en kvälls marknad här i Melbourne.. va säkert 50 matställen där totalt och massa olika små stånd med kläder och inredning. Ett riktigt häftigt och mysigt ställe faktiskt, man gick runt och käkade lite allt möjligt från alla världens länder och drack öl. Sen va det två olika band som spelade så det va bra stämning :) Dit lär vi gå fler gånger!
 
                               
                                                                                    
 
                               
                                                                                        
 
När vi kom hem hade vi bara tänkt att ta det lugnt innan vi skulle lägga oss men när vi kom till rummet hade vi fått en ny rumskompis så vi + en annan rumskompis började tjöta och det slutade med att vi satt nere i baren och drack öl. Skoj när det blir lite spontant :)
 
Hände något obehagligt idag när vi käkade lunch också, det låg en kille utanför köket på gräset som helt plötsligt bara började skaka hur mycket som helst, typ som ett epelepsianfall.. En tjej ringde till ambulansen så dom kom och tog med sig honom.. han verkade dock ganska lugn när det åkte så vet inte riktigt vad som hade hänt :s
 
 
Glömde skriva att vi va inne i en ishall igår och kikade läget. Dom hade både dam och herr lag men tyvärr va det ju inte säsong just nu så vi kommer inte kunna se några matcher :(
 
 
 
Puss & kram ♥
 
 

Emma Tidén

på resande fot i Australien

RSS 2.0