Australia day

Hejsan! 
 
I lördags va det ju som sagt födelsedagsfest för Robin, himla trevligt :) Sen på söndagen va det jobb och efter det så åkte jag med Sophie på jobbet hem till henne för att fixa oss innan vi skulle ut med tjejerna på jobbet. Vi va otroligt nära på att åka fast på spårvagnen på väg till Sankt kilda alltså.. Betalar aldrig när jag åker eftersom det tar mig 6 minuter tur och retur att åka och för det måste jag betala 45-50 kr per dag. Inte riktigt värt det! Men vi kom undan som tur va :) Boten ligger på ca. 500 kr så även om jag åker dit någon gång så har jag ju kännat in mina resor antalet gånger! 
Nog om det. Hade en supermysig kväll i alla fall. Anledningen till att vi va ute var för att Sandra den andra svenska tjejen skulle sluta och resa vidare, tråkigt att vara själv svensk nu, men jag överlever nog :) 
 
I måndags va det Australia day vilket firas ordentligt här nere. Dock körde vi en riktigt svensk dag med nästintill bara en massa svenskar. Lekte lekar, grillade, dansade och hade skoj! Tanken va igentligen att vi skulle gått till en park senare på dagen men vi blev kvar hemma hela kvällen. Var även tvungna att säga hejdå till Ida, Amanda och Nadin på natten vilket va tråkigt :( Dom ska iväg och resa östkusten nu! 
 
Har jobbat två kvällar i rad nu men idag slutade jag redan vid 2, otroligt skönt! Simon är iväg och provjobbar på ett ställe nu och ska även till ett annat på måndag :) 
Ha det så bra! Puss och kram 
Har som vanligt inte fotat men snodde några bilder att visa i alla fall! 
 
 
 
 

Emma Tidén

på resande fot i Australien

RSS 2.0