Another week in paradise

Hejsan bloggen! 
Ligger precis nyvaken i sängen just nu.. Börjar inte för en vid 12 idag och i vanliga fall brukar jag försöka gå upp ganska tidigt och ta en promenad eller gå ner till gymmet men jag känner att jag börjar bli sjuk så hoppar det idag! Har haft ont i halsen dom senaste dagarna och huvudvärk.. Har inte tid att bli sjuk nu, massa skoj som händer i helgen ju! :)
 
I måndags efter jobbet kom jag äntligen iväg och klippte mig, vilken lättnad va! Det har jag ju behövt göra i över en månad nu lixom ;) 
Annars va det en lugn kväll. Vi handlade, lagade lite käk och såg en film.
 
I tisdags jobbade jag först sent och efter det åkte jag bara hem fort och bytte om och sen direkt vidare till Crown där jag mötte upp tre jobbarkompisar. Det va lite som en hejdå grej då en av tjejerna har slutat och åker vidare nästa vecka. Kännd tråkigt då det är henne jag kommit närmast på jobbet typ, men det är väl så det är här nere ;) Hade en mysig kväll i alla fall! 
 
 
 
Lyckades även se eldshowen på första parkett! 
 
Igår efter jobbet skulle vi fira Amanda som fyllde 21 så vi möttes upp i botaniska trädgården. Hon fick lite presenter och en söt cupcake "tårta". Det slöt upp fler och fler så till slut va vi en himla massa folk, jätte trevligt! 
Några av oss promenerade dock vidare efter några timmar och tog en öl på en bar innan vi begav oss av hemåt :) 
 
Fina födelsedags barnet! 
 
 
Asså Melbourne är helt magiskt på kvällen! 
 
Det va va allt från mig såhär långt! 
Puss och kram 
 

Emma Tidén

på resande fot i Australien

RSS 2.0