Bali baby

Hejsan svejsan! 
 
Vi anlände till Bali natten mellan fredag och lördag så igår tog vi lång välförtjänt sovmorgon. Även om jag sov det mesta av flygresan på 4 timmar så blir man allt lite trött av att resa! Inte blir det bättre när flyget anländer vid 2 på natten. 
 
Men när vi vaknat till och ätit bananpannkakor till frukost på hotellet hyrde vi en moppe för att börja utforska Bali lite. Måste säga att jag hade hjärtat i halsgropen både en och två gånger under våran moppe tur. Inte för att Simon kör dåligt utan för att det va så sjukt mycket trafik överallt. Men vi klarade oss helskinnade och fick se en hel del najs ställen. 
Tillbringade väl sisådär 3-4 timmar på moppen så min rumpa gjorde otroligt ont efteråt. 
 
På kvällen bokade vi båt över till ön där vi befinner oss nu och sen käkade vi på restaurang. 
 
Så idag på morgonen tog vi båten över till Lembongan där vi har tänkt att tillbringa två nätter. Betalar ungefär 100 kr per natt för oss båda vilket är en sjukt stor skillnad mot Australien. Där betalade vi runt 200 kr per person för en natt och då va det i ett rum med flera andra. Nu har vi vårt egna rum med egen balkong :) 
 
Idag när vi kom fram hyrde vi återigen en moppe. Lättaste sättet att se så mycket som möjligt på två dagar. Här är det inte alls lika mycket trafik men otroligt dåliga vägar(om man nu kan kalla dom det) istället. Tänk den sämsta grusvägen hemma och så gångrar du det med 10 typ. Så hjärtat har suttit i halsgropen några gånger idag med ;) Men det är kul att ta sig fram via moppe i alla fall! 
Stannade på en hel del fina ställen idag oxå och såg även solnedgången från en jättefin plats! Är jättemysigt här på ön, finns knappt några bilar och det är bara små små vägar.
 
Nu ska jag strax hoppa i duschen och blir det häng på balkongen. Imorgon väntar en ny dag på vår kära moppe ;) 
 
PUSS! 
 
DAG 1
 
 
 
 
 
 
Eftersom mitt internet verkat ge upp nu kommer dom andra bilderna imorgon!
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emma Tidén

på resande fot i Australien

RSS 2.0